• O Ring

    O Ring minangka cincin penyegelan sing gampang banget, bentuk lan perangane kaya huruf âOâ €. O Ring umume digawe saka elastomer (NBR / FKM / EPDM / SBR / SILICONE / HNBR / PTFE ...) sing digunakake minangka segel. Regane luwih murah, nanging nyedhiyakake fungsi panyegelan sing luar biasa. O Ring bisa dadi segel statis lan segel dinamis. Ana kinerja panyegelan sing apik, umur dawa mung jinis sing dirancang, gampang diproduksi, R&D murah, produksi dhuwur kanthi irit. Siji O Ring bisa digunakake sealing rong arah, macem-macem bahan. Keragaman materi bisa nemokake macem-macem media, suhu lan tekanan adaptasi sing kuat, akeh digunakake, volume cilik, bobot entheng, biaya murah, panyegelan fleksibel ing OD, ID, end face, uga permukaan apa wae. Ana macem-macem warna. O Ring bisa ing kabeh jinis industri lan gampang dipasang. O Ring akeh digunakake kanggo: otomotif, peralatan irigasi kebon, hidrolik, pneumatik, batubara, mesin, medis, perangkat keras, barang saniter, peralatan banyu, lan industri liyane.

    > Dering warna kromatik O> Cincin O Oranye> Ruberlon O Ring
    Maca liyane
  • Tali Karet

    Ekstrusi terus-terusan lan cetakan vulkanisasi minangka proses kunci kanggo proses sealing strip. Karet Karet duwe akeh fungsi lan fitur kaya ing ngisor iki:
    Nyenyet udara, sesak banyu, tahan tekanan angin;
    Isolasi swara, nyuda swara, bledug lan ngirit energi;
    Strip penyegelan retardant semangat: ora kobong nalika kena geni sing mbukak, lan bahan tahan api bisa nganti kelas FV-O;
    Strip panyegelan ekspansi yen ana geni: ora bakal kobong yen ana geni sing mbukak, lan bakal ngembangake kanggo ngisolasi gas beracun lan nambah wektu nylametake;
    Strip sealing bingkai kabeh: strip sealing disambungake menyang cincin segel bingkai kuadrilateral kanthi proses khusus. Miturut proses manufaktur sing beda, bisa dipérang dadi metode casting mati lan metode las lapisan sudhut;
    Strip panyegelan TPE / TPV: kasusun saka 2 ~ 3 macem-macem bahan, utamane PVC, EPDM, lan liya-liyane. Bisa nyadari multi kekerasan lan multi warna koekstrusi, nyadari sarat gesekan sing kurang lan perlindungan lingkungan lan daur ulang;
    Strip neoprene sealing: duwe resistensi cuaca sing apik lan kinerja tahan api, nanging resistensi suhu sing kurang lan kinerja pangolahan;
    Strip sealing PVC: bisa nyukupi kabutuhan warna pelanggan, nanging kinerja lan umur layanan sing kurang tuwa;

    Segel kabinet listrik digawe kanthi elastisitas lan deformasi anti-kompresi,
    anti-penuaan, ozon, kimia, kisaran suhu jembar (-40 â „ƒ ~ +120 â„ ƒ) EPDM
    karet (EPDM) busa karet lan komposit padhet, ngemot perlengkapan logam unik
    lan gesper bentuk lidah, awet ing macem-macem kabinet listrik nduweni peran penting
    Bingkai penyegelan digawe karet kandhel, karet busa lan ekstrusi gabungan baja / baja
    bebarengan. Uga dikenal minangka segel EPDM (EPDM) - ditrapake kanggo -40 â „ƒ - +160 â„ ƒ unik
    lingkungan, kanthi resistensi sing unggul kanggo tumindak ozon, sifat anti-UV, resistensi sifat pelarut kimia, macem-macem
    kinerja fisik lan kimia luwih saka produk sing padha, digunakake ing segel awak lan segel konstruksi lan lapangan liyane, ing
    perusahaan sing ngembangake lan ngrancang macem-macem bidang panggunaan adhem, panas, umpluk, entitas, uga kinerja khusus bisa ditemokake
    kabutuhan aplikasi ..
    Strip silikon lan kinerja adsorpsi tinggi tabung, stabilitas termal sing apik, sifat kimia stabil, kekuatan mekanik dhuwur, lan
    suhu dhuwur lan sithik (- 50 ~ + 250 â „ƒ). Mula, duwe kaluwihan suhu dhuwur lan sithik, anti-tuwa, ketahanan sing apik,
    tahan asam lan alkali sing ringkih, anti banyu lan tahan debu, isolasi swara, isi lan sapanunggalane. Mula, umume digunakake ing akeh wong
    industri kayata mesin konstruksi, bangunan, kothak plastik, lampu lan lentera, perawatan medis, kapal lan sapanunggalane.
    Strip penyegelan mobil utamane kalebu busa karet EPDM lan senyawa kandhel kanthi elastisitas, anti kompresi
    deformasi, resistensi penuaan, ozon, tumindak kimia lan kisaran suhu layanan wiyar (- 40 â „ƒ ~ + 120 â„ ƒ), kalebu logam unik
    penjepit lan gesper lidah, sing awet lan gampang dipasang. Wis suwe dicocogake karo pabrikan mobil utama.

    > Karet Tubing> Lembar Karet Nitril> Lembar Karet Silikon
    Maca liyane
  • Segel Minyak

    Segel minyak minangka jeneng umum kanggo segel umum, sing mung minangka segel minyak pelumas. Iki minangka komponen mekanik sing digunakake kanggo nutup minyak (minyak minangka zat cair sing paling umum ing sistem transmisi, lan uga nuduhake zat cair umum). Iki bakal ngeterake komponen sing mbutuhake komponen pelumasan lan output sing diisolasi, supaya minyak bisa bocor. Segel statis lan panyegelan dinamis (gerakan timbal balik umum) kanthi segel sing diarani segel minyak.
    Wujud perwakilan segel minyak yaiku segel minyak TC, yaiku segel minyak lambe dobel kanthi spring pengencengan mandhiri sing ditutupi karet. Umume, segel minyak asring nuduhake segel minyak framework TC iki.
    Sanjabane segel minyak bentuke silinder kanggo njamin sealing statis saka growong --- pinggiran njaba karet kanthi kerangka logam ing njero, lan ujung njaba balung logam sing katon, sing biasane mbutuhake polesan lan plating karo anti- lapisan korosif.
    Bibir penyegelan sing dipasang ing spring njamin keandalan panyegelan batang segel dinamis lan statis. Minangka asil pangembangan lan riset jangka panjang, struktur segel segel minyak segel wis apik dadi kinerja sing apik banget, saengga bisa nambah reliabilitas kanthi beban sing luwih akeh.
    Nambah lambe tahan debu, utawa nggunakake pirang-pirang lambe tahan debu ing kahanan khusus, bisa nyegah gangguan polusi eksternal lan bledug.
    Kabeh bagean ing kothak operasi kanthi minyak pelumas cair lan disambungake karo sisih njaba butuh segel minyak. Ana sing karet, ana sing logam, umume karet sing diikat nganggo baja, kayata segel minyak mburi crankshaft, segel oli ngarep lan mburi gir gir, segel minyak poros kiwa lan tengen, segel minyak ngarep drive final, segel minyak crankshaft kompresor udara lsp.
    Struktur segel minyak iku gampang lan gampang digawe.
    Segel minyak sederhana bisa dicetak sekaligus, lan proses manufaktur ora rumit sanajan segel minyak paling kompleks.
    Segel minyak kerangka logam bisa dibentuk dadi segel minyak sing dibutuhake nganggo logam lan karet mung liwat proses stamping, gluing, inlaying, lan cetakan. Segel minyak iku bobote entheng lan kurang dikonsumsi. Saben segel minyak minangka gabungan saka bagean logam lan tembok karet sing tembok lancip, lan konsumsi bahane sithik banget, mula bobot saben segel minyak iku entheng banget. Posisi segel minyak dipasang sithik, dimensi aksial cilik, gampang diproses, lan mesin kompak. Segel minyak duwe katrampilan panyegelan sing apik lan umur kerja sing dawa. Nduweni adaptasi tartamtu kanggo getaran mesin lan eksentrisitas spindle.
    Segel minyak gampang dibongkar lan inspeksi luwih gampang.
    Segel minyak murah.
    Bahan-bahan NBR lan FKM minangka segel minyak sing akeh digunakake. Tilas regane murah, nanging bisa ningkatake resistensi suhu lan kinerja panyegelan, nanging biayane luwih dhuwur, lan isih akeh bahan karet biasa, kayata resistensi nyandhang sing ora apik, umur kerja mung sithik, lan isih murah utamane sensitif karo eksentrik batang kasebut. Kebocoran isih umum. Segel minyak PTFE minangka produk kanthi isi teknis sing dhuwur, lan minangka arah pangembangan segel minyak ing mbesuk.
    Kualitas segel minyak bisa diukur kanthi kurang manawa bocor ana ing kisaran sing diidini lan dawane umur layanan. Amarga ana akeh faktor sing nyebabake segel minyak, mula ora bisa bocor. Amarga alasan kasebut, negara-negara wis nggawe peraturan sing jelas babagan bocor segel minyak sing diidini. Yen bocor nyata yaiku
    Priksa kualitas segel minyak ing lambe utawa retak. Yen lumahing batang segel minyak anyar ora garu banget (udakara 20μm), gunakake watu minyak kanggo polesan permukaan poros lan tlapakake segel minyak. Geter utawa bouncing poros.
    > Segel Minyak Karet PU> Segel Minyak Dering Piston> Seal Minyak Framework
    Maca liyane
  • Bagian Karet OEM

    OEM Rubber Part digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Zhonggao. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China.
    > Seal Tutup Drum Resistansi banyu> OEM Karet Bola Nitrile Custom Bouncing Tinggi> Bagian Katup Hidrolik OEM
    Maca liyane

Babagan awake dhewe

Ningbo Zhonggao Karet & Plastik Pabrik Co., Ltd. Sing khusus kanggo riset, produksi, penjualan, lan distribusi. Pabrik sing dununge ana ing Bangunan 13, Taman Industrail Jinshi, Zona Industri Binhai Kidul, Ningbo, China., Saiki duwe pabrik modern luwih saka 3000 meter persegi, kanthi luwih saka 100 karyawan, luwih saka 20 staf teknis senior.
Produk utama yaiku: O-ring, X-ring, Y-ring, D-ring, washer flat karet, cincin ED, strip karet, bal karet, kabeh jinis segel minyak kerangka, cincin glyd lan stepseal, oilseal poliuretan, pneumatik segel lan kabeh jinis bagean karet kanggo desain miturut panjaluk pelanggan. Uga kalebu cincin o, segel karet, segel minyak.
Produk utama nyedhiyakake dhukungan profesional lan layanan kanggo: otomotif, peralatan irigasi kebon, hidrolik, pneumatik, batubara, mesin, medis, perangkat keras, barang saniter, peralatan banyu, lan industri liyane.
Klik kanggo ngetik: Factory 360 ° VR
Babagan ZhongGao
Maca liyane

Kabar paling anyar

  • Kepiye nyoba nyoba ukuran O-ring? alt=
    11/09/2021

    Kepiye nyoba nyoba ukuran O-ring?

    Dering O standar bisa diukur kanthi mati kerucut. Dhiameter jero cincin o bisa diukur kanthi nempatake cincin o ing kerucut lan ambruk kanthi alami kanthi gravitasi.

    Maca liyane
  • Apa orane katrangan aplikasi O-ring? alt=
    11/09/2021

    Apa orane katrangan aplikasi O-ring?

    O-ring minangka ukuran cilik, struktur sederhana, pembongkaran dering segel sing gampang, duwe kaluwihan dhewe, mula ing lingkup aplikasi uga cukup jembar, akeh industri nggunakake o-ring.

    Maca liyane
  • O keuntungan produk Ring! alt=
    11/09/2021

    O keuntungan produk Ring!

    O ring ing ngarepe kita kanggo menehi katrangan babagan kahanan umum, kanggo cincin O duwe kaluwihan dhewe nalika nyegel, amarga cincin O sampeyan uga ngerti, sampeyan bisa ngerti saka poin ing ngisor iki.

    Maca liyane