Enkulasi O Ring

Ring O encapsulated digawe saka kabel o ring (silikon / FKM) kanthi FEP / PFA kanthi proses khusus, FEP / PFA ing njaba kanthi inertitas kimia lan elastomerik ing njero ketahanan. Nduweni macem-macem ciri: segel tahan lama sing efektif banget kanggo aplikasi sing paling nuntut, koefisien gesekan sing kurang, permeabilitas gas sing apik, permukaan tanpa sendi seragam lan kandhel, resistensi sing apik kanggo hardening lan brittleness, resistensi kimia sing apik banget, cocog kanggo meh kabeh media kimia , tahan karat sing apik, kisaran suhu sing luwih amba (-60 ° C ~ 220 ° C), resistensi kompresi sing apik, kinerja anti gesekan sing apik, ukuran tanpa wates, ketahanan sing apik lan permukaan sing alus / pelumas dhewe.

Materi kinerja dhuwur sing dipilih kanthi tliti njamin kinerja O-ring
Teknologi las FEP / PFA sing unik njamin manawa antarmuka kasebut seragam lan lancar. Kontrol proses canggih njamin diameter batin lan diameter bagean sing akurat. Ukuran ukuran tanpa wates kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan. Sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake kabeh kabutuhan pelanggan bisa dipenuhi. Dhukungan teknis sing tliti njamin kapercayan pelanggan. Resistensi korosi kimia sing kuwat.

Saliyane logam alkali cair lan sawetara senyawa sing ngemot fluor,
tahan karat sing kuwat kanggo asam, basa, alkohol, keton, degreaser lan minyak liyane. Bisa digunakake biasane ing kisaran suhu - 60 â „ƒ ~ + 250 â„ ƒ.
(bahan inti inti elastis lan bahan klambi beda, lan suhu layanan uga beda). Bisa digunakake ing panganan, obat, obat-obatan lan lapangan liyane kanthi sarat kesehatan sing akeh. Iki nduweni fungsi inersia fisiologis, sterilisasi lan desinfeksi.
Ndhukung resistensi gesekan sing sithik, ora ana efek adhesi lan creep.

Inti utama elastis duwe spring back sing apik, sing bisa nambah efek panyegelan O-ring.
Segel mekanik, segel diafragma, segel sistem pendingin, segel pompa mekanik, segel bingkai penyaring, katup pengatur AC, jarum suntik sing bisa digunakake, katup kupu-kupu, katup dekompresi / darurat, segel cairan korosif, segel sistem manufaktur banyu kemurnian dhuwur, pipa pembongkaran cepet tekanan rendah segel sistem, segel tutup diameter amba tanduran kimia, segel wadhah tekanan, segel flensa, segel kompresor, pompa bensin, stasiun vakum, stasiun pasokan susu / minuman, filter udara mesin mobil, panganan / kosmetik / obat / pestisida.

Tekanan kerja: nganti 25MPa, disaranake nggunakake cincin penahan nalika ndhuwur 5MPa.
Suhu kerja: - 60 â „ƒ ~ + 250 â„ ƒ.
Medium kerja: meh kabeh media cair, gas lan kimia.
Sanajan ukuran produk lan ukuran O-ring dilapisi sing disaranake padha karo ring O karet, properti saka bahan lapisan kasebut kurang apik, mula kudu diwenehi perhatian nalika dipasang lan digunakake. Proyek sing angel dipasang kudu dirampungake kanthi pitulung alat instalasi tambahan, supaya ora ngrusak O-ring lan kelangan fungsi panyegelan. Manungsa waé kudu dibayar kanggo anti nglereni, anti ekstrusi, anti corak lan anti fouling sajrone instalasi.






View as  
 
  • Keuntungan utama Fep Encapsulated O Rings: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Fep Encapsulated O Ring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Silikon O Ring Fep Encapsulated: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Teflon Encapsulated Viton O Ring kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Ptfe Encapsulated Viton O Ring kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Teflon Encapsulated Viton Ring kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

Enkulasi O Ring Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Enkulasi O Ring pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.