X Ring

X Ring minangka cincin segel sing gampang banget, bentuk lan perangane kaya huruf âOâ €. X Ring umume digawe saka elastomer (NBR / FKM / EPDM / SBR / SILICONE / HNBR / PTFE ...) sing digunakake minangka segel. Regane luwih murah, nanging nyedhiyakake fungsi panyegelan sing luar biasa. X Ring bisa dadi segel statis lan segel dinamis. Ana kinerja panyegelan sing apik, umur dawa mung jinis sing dirancang, gampang diproduksi, R&D murah, produksi dhuwur kanthi irit. Siji X Ring bisa digunakake sealing loro, macem-macem bahan. Keragaman materi bisa nemokake macem-macem media, suhu lan tekanan adaptasi sing kuat, akeh digunakake, volume cilik, bobot entheng, biaya murah, panyegelan fleksibel ing OD, ID, end face, uga permukaan apa wae. Ana macem-macem warna. X Ring bisa ana ing kabeh jinis industri lan gampang dipasang. X Ring digunakake kanggo: otomotif, peralatan irigasi kebon, hidrolik, pneumatik, batubara, mesin, medis, perangkat keras, barang saniter, peralatan banyu, lan industri liyane.
View as  
 
  • Kauntungan utama X Seal Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama X O Ring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • X Kauntungan utama Oring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama Ring X Shaped: Pertama, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama X Ring Seal: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama X-Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

X Ring Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional X Ring pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.