Warta Industri

O keuntungan produk Ring!

2021-09-11
O ring ing ngarepe kita kanggo menehi katrangan babagan kahanan umum, kanggo cincin O duwe kaluwihan dhewe nalika nyegel, amarga cincin O sampeyan uga ngerti, sampeyan bisa ngerti saka poin ing ngisor iki.

1, ukuran struktur cilik, rakitan lan pembongkaran sing trep. Amarga o-ring dhewe lan bagean instalasi saka struktur kasebut gampang banget, lan wis nggawe standar, mula gampang dipasang lan diganti. Segel statis lan dinamis bisa digunakake, meh ora ana bocor nalika digunakake minangka segel statis.

2, panggunaan efek O-ring tunggal, efek panyegelan rong arah.

3, resistensi gesekan dinamis cilik.

4, regane murah. Varietas bahan bisa dipilih miturut macem-macem cairan: karet butilena nitril (NRB), karet fluor (FKM), karet silikon (VMQ), karet etilena propilena (EPDM), karet kloroprena (CR), karet butil (BU), poltetrafluoroethylene ( PTFE), karet alam (NR) lan sapanunggalane.

Maksude, struktur O-ring iku gampang, gampang dibongkar, lan panyegelan sing apik, regane moderat, mula iki kalebu salah sawijining mupangate, nanging uga nalika milih kanggo nimbang kinerja biaya.