Babagan ZhongGao

Ningbo Zhonggao Karet & Plastik Pabrik Co., Ltd. Sing khusus kanggo riset, produksi, penjualan, lan distribusi. Pabrik sing dununge ana ing Bangunan 13, Taman Industrail Jinshi, Zona Industri Binhai Kidul, Ningbo, China., Saiki duwe pabrik modern luwih saka 3000 meter persegi, kanthi luwih saka 100 karyawan, luwih saka 20 staf teknis senior.
Produk utama yaiku: O-ring, X-ring, Y-ring, D-ring, washer flat karet, cincin ED, strip karet, bal karet, kabeh jinis segel minyak kerangka, cincin glyd lan stepseal, oilseal poliuretan, pneumatik segel lan kabeh jinis bagean karet kanggo desain miturut panjaluk pelanggan. Produk utama nyedhiyakake dhukungan profesional lan layanan kanggo: otomotif, peralatan irigasi kebon, hidrolik, pneumatik, batubara, mesin, medis, perangkat keras, barang saniter, peralatan banyu, lan industri liyane.
Kita duwe peralatan produksi canggih saka vulkanisasi nganti pengiriman pungkasan, kanthi standar internasional, nggunakake proses produksi canggih sing padha, uga duwe macem-macem peralatan uji laboratorium, bisa eksperimen lengkap lan nyoba macem-macem sifat bahan karet, kinerja produk tes Kita duwe tim teknis sing paling profesional bisa nggabungake ide sampeyan lan menehi saran profesional sing paling apik kanthi layanan sing paling profesional lan kualitas stabil wis entuk persetujuan saka mayoritas pelanggan domestik, lan diekspor menyang Rusia, Amerika Serikat, Kanada, Inggris, India, Singapura lan pasar internasional liyane.
Kita mesthi ngetrapake konsep "berorientasi layanan, inovatif, lan nyedhiyakake solusi profesional" kanggo nggawe nilai, kanggo nggayuh kerja sama sukses lan menang bareng.


Kita ZhongGao saka akeh

Tim kita duwe sawetara wong sing dadi industri segel katresnan, kebak semangat, lan pikiran sing padha. Kebutuhan kita dijupuk saka publik, kita duwe tim teknis profesional kanggo integrasi segel, yaiku konsultan komunikasi kabeh perspektif.

Ngompliti kaluwihane liyane
Nilai eksistensi Zhonggao yaiku kanggo nggawe nilai, tim positif lan progresif lan terus ningkatake awake dhewe, luwih becik ngladeni pelanggan, lan nggawe luwih akeh rega merek yaiku konsultan layanan penyegelan profesional.

Nggabungake wong kanthi bebarengan, ukuran dhuwur anyar
Saben dina kita ngupayakake nambah swasembada, upaya kanggo nggawe merek pelanggan sing saya tambah, kita duwe niat paling apik kanggo cara sing paling profesional kanggo ngladeni masarakat.