Warta Industri

Apa orane katrangan aplikasi O-ring?

2021-09-11
O-ring minangka ukuran cilik, struktur sederhana, pembongkaran dering segel sing gampang, duwe kaluwihan dhewe, mula ing lingkup aplikasi uga cukup jembar, akeh industri nggunakake o-ring.

Aplikasi O-ring iku gampang, umume dipasang ing bunder njaba utawa bunder jero bagean persegi dowo saka peran panyegelan alur. O-ring resistensi minyak, asam lan alkali, grinding, erosi kimia lan lingkungan liyane isih nduweni pengaruh penting kanggo nyegel.


Ing alat mesin, kapal, mobil, peralatan aerospace, mesin metalurgi, mesin kimia, mesin rekayasa, mesin konstruksi, mesin pertambangan, mesin minyak bumi, mesin plastik, mesin pertanian, lan kabeh jinis instrumen lan meter, akeh aplikasi macem-macem jinis komponen panyegelan.


Elemen cincin O yaiku penting, sanajan biasane ora katon, nanging sawetara peralatan mekanik umume duwe aplikasi, lan saka sawetara introduksi ing ndhuwur bisa dingerteni, cincin O pancen wis digunakake.