Piranti Produksi

Kita duwe peralatan produksi canggih saka vulkanisasi nganti pengiriman pungkasan, kanthi standar internasional, nggunakake proses produksi canggih sing padha, uga duwe macem-macem peralatan uji laboratorium, bisa eksperimen lengkap lan nyoba macem-macem sifat bahan karet, kinerja produk tes