Dilapisi O Ring

PTFE o-ring dilapisi minangka proses khusus ing permukaan o-ring dilapisi kanthi lapisan PTFE.
Nduweni macem-macem ciri:
Nggawe PTFE kanthi merata ing permukaan O-ring,
Nambah kinerja O-ring, lapisan ora ngganti ukuran dering O,
Ngapikake pelumasan ring O dhewe, nambah panggunaan lan panyimpenan O-ring,
Ningkatake panyegelan O-ring, kanggo memenuhi syarat warna pelanggan
Bhinéka O-ring, biayané luwih murah tinimbang encoding O-ring,
Ora lengket (aja adhesi sing nyebabake panggunaan lan panyimpenan)
Nambah resistensi suhu ring O (suhu kurang / suhu dhuwur)
Ngurangi koefisien gesekan
Resistensi nyandhang tambah
Nambah resistensi korosi
Nambah insulasi
Dering O Coated digunakake ing otomotif, peralatan irigasi kebon, hidrolik, pneumatik, batubara, mesin,
medis, perangkat keras, barang saniter, peralatan banyu lan industri liyane.

View as  
 
  • Kauntungan utama O Ring karet O Ring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama O Rings warna: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama warna O Ring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Cladding O Ring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Filem Tipis Transparan O Ring mupangat utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama Coating O Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

Dilapisi O Ring Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Dilapisi O Ring pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.