Bagian Karet OEM Khusus

Bagian Karet OEM Khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Zhonggao. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China.
View as  
 
  • Keuntungan utama Epdm Rubber Ball: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Bola Karet: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama Bagian Mekanikal: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • NBR Water Resistance Drum Cap Seal kauntungan utama: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Bagian Karet: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama karet Sealing Gasket: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

 12345...6 
Bagian Karet OEM Khusus Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Bagian Karet OEM Khusus pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.