Segel Minyak

Segel minyak minangka jeneng umum kanggo segel umum, sing mung minangka segel minyak pelumas. Iki minangka komponen mekanik sing digunakake kanggo nutup minyak (minyak minangka zat cair sing paling umum ing sistem transmisi, lan uga nuduhake zat cair umum). Iki bakal ngeterake komponen sing mbutuhake komponen pelumasan lan output sing diisolasi, supaya minyak bisa bocor. Segel statis lan panyegelan dinamis (gerakan timbal balik umum) kanthi segel sing diarani segel minyak.
Wujud perwakilan segel minyak yaiku segel minyak TC, yaiku segel minyak lambe dobel kanthi spring pengencengan mandhiri sing ditutupi karet. Umume, segel minyak asring nuduhake segel minyak framework TC iki.
Sanjabane segel minyak bentuke silinder kanggo njamin sealing statis saka growong --- pinggiran njaba karet kanthi kerangka logam ing njero, lan ujung njaba balung logam sing katon, sing biasane mbutuhake polesan lan plating karo anti- lapisan korosif.
Bibir penyegelan sing dipasang ing spring njamin keandalan panyegelan batang segel dinamis lan statis. Minangka asil pangembangan lan riset jangka panjang, struktur segel segel minyak segel wis apik dadi kinerja sing apik banget, saengga bisa nambah reliabilitas kanthi beban sing luwih akeh.
Nambah lambe tahan debu, utawa nggunakake pirang-pirang lambe tahan debu ing kahanan khusus, bisa nyegah gangguan polusi eksternal lan bledug.
Kabeh bagean ing kothak operasi kanthi minyak pelumas cair lan disambungake karo sisih njaba butuh segel minyak. Ana sing karet, ana sing logam, umume karet sing diikat nganggo baja, kayata segel minyak mburi crankshaft, segel oli ngarep lan mburi gir gir, segel minyak poros kiwa lan tengen, segel minyak ngarep drive final, segel minyak crankshaft kompresor udara lsp.
Struktur segel minyak iku gampang lan gampang digawe.
Segel minyak sederhana bisa dicetak sekaligus, lan proses manufaktur ora rumit sanajan segel minyak paling kompleks.
Segel minyak kerangka logam bisa dibentuk dadi segel minyak sing dibutuhake nganggo logam lan karet mung liwat proses stamping, gluing, inlaying, lan cetakan. Segel minyak iku bobote entheng lan kurang dikonsumsi. Saben segel minyak minangka gabungan saka bagean logam lan tembok karet sing tembok lancip, lan konsumsi bahane sithik banget, mula bobot saben segel minyak iku entheng banget. Posisi segel minyak dipasang sithik, dimensi aksial cilik, gampang diproses, lan mesin kompak. Segel minyak duwe katrampilan panyegelan sing apik lan umur kerja sing dawa. Nduweni adaptasi tartamtu kanggo getaran mesin lan eksentrisitas spindle.
Segel minyak gampang dibongkar lan inspeksi luwih gampang.
Segel minyak murah.
Bahan-bahan NBR lan FKM minangka segel minyak sing akeh digunakake. Tilas regane murah, nanging bisa ningkatake resistensi suhu lan kinerja panyegelan, nanging biayane luwih dhuwur, lan isih akeh bahan karet biasa, kayata resistensi nyandhang sing ora apik, umur kerja mung sithik, lan isih murah utamane sensitif karo eksentrik batang kasebut. Kebocoran isih umum. Segel minyak PTFE minangka produk kanthi isi teknis sing dhuwur, lan minangka arah pangembangan segel minyak ing mbesuk.
Kualitas segel minyak bisa diukur kanthi kurang manawa bocor ana ing kisaran sing diidini lan dawane umur layanan. Amarga ana akeh faktor sing nyebabake segel minyak, mula ora bisa bocor. Amarga alasan kasebut, negara-negara wis nggawe peraturan sing jelas babagan bocor segel minyak sing diidini. Yen bocor nyata yaiku
Priksa kualitas segel minyak ing lambe utawa retak. Yen lumahing batang segel minyak anyar ora garu banget (udakara 20μm), gunakake watu minyak kanggo polesan permukaan poros lan tlapakake segel minyak. Geter utawa bouncing poros.
View as  
 
  • Keuntungan utama Seal Minyak Karet PU: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama PU Seal Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Seal Oli Pu Katup Hidraulik: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Seal Minyak PU Ukuran Standar: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama Seal Minyak PU: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Seal Karet Minyak PU: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

Segel Minyak Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Segel Minyak pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.