Mesin cuci

Produk karet lembaran tipis sing dipasang ing rong permukaan statis saka flange logam utawa sendi liyane. Cocog kanggo macem-macem mode gerakan: gerakan rotary, gerakan aksial aksial utawa gerakan gabungan. Cocog kanggo macem-macem media penyegelan sing beda: minyak, banyu, gas, media kimia utawa media campuran liyane; Desain sederhana, struktur kompak, rakitan lan pembongkaran sing trep.
Cocog kanggo macem-macem wujud panyegelan: panyegelan statis, panyegelan dinamis;
Struktur penampang gasket datar gampang banget, lan duwe
fungsi panyegelan mandhiri, lan kinerja panyegelan sing bisa dipercaya;
Amarga struktur gasket datar lan bagean panginstalane gampang banget lan
Standarisasi, gampang banget dipasang lan diganti.
Gasket datar karet bisa uga duwe peran bantal, sealing, buffering lan liya-liyane.

Ana luwih kaluwihan kaya ing ngisor iki: Gloss permukaan sing apik
Ketahanan sing apik banget
Efek panyegelan sing apik banget
Resistensi udan sing apik banget
Kompatibilitas bahan kimia sing apik & stabil
Model non-Standard bisa disesuaikan
Bisa disesuaikan miturut gambar pelanggan
Teknik diwasa
kualitas meja

Mesin cuci duwe performa tahan suhu dhuwur lan kurang apik, njaga elastisitas sing apik ing kisaran suhu -70â "ƒâ €" + 260â "ƒ, resistensi ozon lan tahan penuaan. Cocog kanggo nutup gasket ing mesin termal. Ora beracun, bisa digunakake kanggo jampel panas, produk isolasi lan produk karet medis. Sanalika, nduweni sifat sing apik banget kayata anti banyu, tahan api, resistensi suhu dhuwur, konduktivitas listrik, resistensi abrasi lan resistensi minyak. Iki digunakake umume ing industri mesin, elektronik, pipa, lan industri liyane.
Polimer sing dibentuk dening copolymerization emulsi butadiene lan acrylonitrile dikenal kanthi resistensi minyak sing apik banget, uga tahan abrasi, resistensi penuaan lan kenceng hawa. Dadi umume digunakake ing industri karet.
Mesin cuci duwe resistensi suhu dhuwur, bisa digunakake ing lingkungan -20â „ƒï¼ + 200â" ƒ, tahan oksidan kuat, minyak, asam lan alkali. Biasane digunakake ing suhu dhuwur, vakum dhuwur lan lingkungan tekanan tinggi, uga cocog kanggo lingkungan minyak, digunakake ing petroleum, kimia, penerbangan, aerospace lan sektor liyane.
Gasket datar karet digunakake ing mobil, elektronik, industri kimia,
anti-statis, ketenaran, panganan, obat-obatan, macem-macem industri mesin lan peralatan.
Nduweni macem-macem sifat kayata anti banyu, tahan api, tahan minyak, resistensi abrasi, resistensi ozon, tahan pelapukan, tahan tuwa lan liya-liyane.
View as  
 
  • Keuntungan utama Ptfe Gasket Backup-Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Karet Gasket O Ring mupangat utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama Gasket O Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Gasket Ring: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Mesin Cuci Karet: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Karet Gasket Rings mupangat utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

Mesin cuci Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Mesin cuci pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.