Warta

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing tepat wektu lan kahanan janjian lan ngilangi personel.

  • Bahan ring O kalebu karet nitril (NBR), karet fluoro (FKM), karet silikon (VMQ), karet etilena propilena (EPDM), karet kloroprena (CR), karet butil (BU), poltetrafluoroethylene (PTFE), karet alam ( NR), lsp.

    2021-10-14

  • Segel karet minangka elemen paling dhasar ing piranti panyegelan, lan nduweni peran penting banget kanggo kontradiksi antarane bocor lan panyegelan.

    2021-10-14

  • Ana akeh blister ing permukaan karet O-ring ing tahap produksi mengko, sing ora mung nyuda tampilan produk, nanging uga mengaruhi kinerja produk. Dadi apa sebabé gelembung kasebut? Apa solusine?

    2021-10-13

  • Kaya sing wis dingerteni, minangka komponen penting, O-ring saiki wis akeh digunakake.

    2021-10-13

  • Segel O-ring minangka segel sing diekstrusi khas. Tingkat kompresi lan perpanjangan diameter salib-ring O-ring minangka konten utama desain segel, sing pinunjul banget karo kinerja panyegelan lan umur layanan. Efek segel O-ring sing apik gumantung saka pencocokan ukuran cincin-O lan ukuran alur sing bener kanggo nggawe kompresi lan ekstensi cincin segel.

    2021-09-23

  • Ing cincin O, sing pertama kudu diwenehi perhatian yaiku spesifikasi, nanging ana faktor liyane sing luwih gampang ora digatekake, yaiku atose dering O. Pira atose sing kudu dipilih kanggo cincin O? Nyatane, gumantung karo tekanan ing sistem panyegelan produk kasebut.

    2021-09-23