Warta Industri

Kepiye nyoba nyoba ukuran O-ring?

2021-09-11
Dering o standar bisa diukur nganggo mati kerucut, pasang cincin ing kerucut, kanthi nggunakake gravitasi, bisa ngukur diameter jero cincin o, kaya dhiameter kawat, bisa digunakake ngukur koordinat telu, asline o -Ring elastis, presisi ora pati dhuwur, sawise owah-owahan ukuran gambar amba banget, yen mikir pangukuran kaliper vernier ora akurat, aku bakal nggunakake CMM, nanging aku ora nganggep penting.

Alat uji:

Pengukur ukuran diameter dering ring utama segel, Pengukur ukuran diameter ring ring karet O

Skala diameter dering segel: digunakake kanggo ngukur diameter diameter njero rata-rata bahan fleksibel lan bahan baja lan pangukuran presisi diameter diameter njero utawa diameter njaba cincin segel karet O.

Aplikasi: O-ring, mesin cuci karet vakum, segel rotary, lsp.