Produk

View as  
 
  • Keuntungan utama Y Ring: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa

  • Langkah Seal Glyd Ring Rubber O Ring Keuntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Langkah Seal Glyd O Ring kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Karet NBR Glyd Ring Keuntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Dering Seal Karet Piston NBR Glyd Ring Keuntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • OEM Rubber Seal Glyd Ring Keuntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.