Karet Sealing Gasket
  • Air ProKaret Sealing Gasket
  • Air ProKaret Sealing Gasket
  • Air ProKaret Sealing Gasket
  • Air ProKaret Sealing Gasket
  • Air ProKaret Sealing Gasket

Karet Sealing Gasket

Keuntungan utama karet Sealing Gasket: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Keterangan Gasket Karet Sealing:

1. Ningbo Zhonggao SealHad duwe cetakan dhewe luwih saka 20000 ukuran cetakan, Diameter batin saka 0,05mm nganti 1,2m, C / S saka 0,5mm nganti 20m bisa dadi cetakan kanggo siji wektu, ID paling gedhe bisa digawe luwih saka 6m, C / S luwih saka 30m
2. NBR materia tahan suhu dhuwur lan sithik saka -40 ° Nganti 120 °
3. Industri terapan: industri kimia, Industri minyak bumi, teknik medis, industri panganan, industri pembuangan limbah, industri baja, lan liya-liyane.
4. Peralatan sing ditrapake: Panyegelan mekanik, pembuluh tekanan, kompresor gas, pembuluh reaksi, penukar panas, ketel, filter lan sapanunggalane.
5. Kauntungan utama:

Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium.
Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C)
Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget.
Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa
6. Kahanan operasi: Tekanan: <= 50mpa
7. Ing nggawe alat omah lan gratis kanggo perkakas ring karet standar, garis cetakan bisa 45 ° lan 180 °.


Parameter Gasket Sealing Karet:

Jeneng Produk

Karet Sealing Gasket

Materi

NBR, HNBR, EPDM, SILICONE, VITON, FLS, FFPM, PTFE

Suhu

NBR (-40 ~ 120 ° C), FFKM (-20 ~ 320 ° C)

Viton (-20 ~ 200 ° C), Silikon (-70 ~ 220 ° C)

EPDM (-50 ~ 150 ° C), PU (-40 ~ 90 ° C)

Fitur

Resistensi tekanan tinggi, minyak, cuaca, abrasi, pelarut, suhu dhuwur, tahan abrasi, tahan tuwa, isolasi, asam lan tahan alkali

Cerfiticate

TS 16949

Atose

20-90 gisik A

Werna

Abang, Ireng, Putih, biru, ijo, Cetha, utawa Biasane

Ukurane

Ukuran apa wae, Disesuaikan / standar lan ora standar

Sample wektu

Yen instock, sajrone 3 dina sawise mbayar

Wektu pangiriman

7-15 dina kanthi ekspres sawise mbayar

10-20 dina liwat kapal

Kiriman

Jumlah cilik: UPS / FeDex / DHL express

Jumlah gedhe: kanthi Udhara / Laut

Disesuaikan

OEM & ODM disambut

pengepakan

kantong plastik & kothak karton utawa miturut sarat sampeyan

Lamaran

industri kimia, industri minyak bumi, teknik medis, industri panganan, industri pembuangan limbah, industri baja, industri semi-prilaku lan sapanunggalane.


Layanan Kita:

1. Pitakon apa wae bakal dijawab sajrone 24 jam

2. Produsen profesional, Sugeng rawuh ing pabrik kapan wae

3. Layanan OEM disambut

4. Kualitas tinggi, desain fashion, rega sing cukup & kompetitif lan wektu sing cepet

5. Layanan sawise didol

6. Pangiriman luwih cepet

7. Perlindhungan area sales, ide desain lan kabeh informasi pribadi sampeyan

Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat: T / T, serikat barat, Paypal

8. Sampel gratis bisa digunakake kanggo mriksa.

Sugeng rawuh kanggo tuku cincin segel saka kita. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional China ing bidang iki. Lan pabrik kita duwe akeh produk ing saham sing dipilih. Monggo bebas pesen. Pesenan sing disesuaikan uga ditampa.



Pedoman Panyimpenan:

Segel kasebut asring digunakake minangka suku cadang kanggo disimpen suwe. Ing pangaribawa kayata: kleru, oksigen, ozon, cahya, panas, lembab, minyak utawa pelarut, dering O bisa uga amarga sifat fisik lan kimia sing gagal. DIN7716, ISO2230, ukuran segel karet standar DIN9088, ngresiki lan njaga aturan dhasar. Miturut jinis materi, standar kasebut diwenehake kanthi syarat-syarat kondisi panyimpenan lan periode rekomendasi sing disimpen.

Kanggo njaga sifat fisik lan kimia elastomer, mangga tindakake aturan panyimpenan kasebut, prinsip kasebut supaya bisa njaga salah sawijining kahanan panyimpenan sing paling cocog:

â— † Suhu: 5 â „ƒ nganti 25 â„ ƒ minangka suhu panyimpenan sing ideal. Aja kena panas lan suryo srengenge. Dibusak saka segel negara panyimpenan kriogenik, papan pisanan sawetara wektu sadurunge lingkungan 20 â ƒ.

â— † Kelembapan: asor relatif saka gudang kudu kurang saka 70%, supaya ora udan utawa garing banget, ora kondensasi.

â— † cahya: Kanggo nyegah sinar srengenge lan cahya gawean kuwat nganggo UV. Tas proteksi UV nyedhiyakake perlindungan paling apik. Cat dicet abang utawa oranye utawa film sunscreen kelet ing windows gudang sing diusulake.

Radiasi â— †: Supaya ora ana karusakan radiasi ion ing segel.

â— † oksigen lan ozon: bahan karet kudu ora kena pengaruh aliran sirkulasi udara. Liwat kemasan, bungkus lan nyimpen ing wadhah udara utawa sarana liya sing cocog kanggo nggayuh tujuan kasebut. Ozon sing mbebayani, akeh ruangan panyimpenan elastomer kanggo ngindhari peralatan ing ngisor iki: lampu uap merkuri, peralatan listrik voltase dhuwur, motor, bakal ngasilake percikan utawa peralatan listrik statis.

Deformasi â— †: bahan elastomer kudu dilebokake ing negara sing bebas, supaya ora kena pengaruh saka peregangan, kompresi utawa deformasi liyane. Yen elastomer kemasan asli ana ing negara sing ora cacat, sampeyan kudu nyoba nggunakake kemasan asli.

Kontak karo bahan cair utawa semi-padhet: segel karet ora kena kena pelarut, pelumas, utawa bahan semi-padhet liyane (kajaba pabrike asli.

Kontak karo bahan logam utawa non-logam: Aja nganti kontak karo bahan magnetik, besi cor, tembaga lan paduan sing ngemot bahan kasebut sing bisa ngrusak karet. Bahan PVC ora bisa digunakake kanggo mbungkus segel. Segel saka macem-macem bahan ora bakal dicampur.

â— † Resik: yen dibutuhake, sampeyan bisa nggunakake sabun lan banyu kanggo ngresiki segel. Banyu nanging ora diijini kontak segel sing dikuatake serat, segel ikatan logam karet, bagean AU. Disinfektan, pelarut organik, lan ujung alat sing landhep ora diidini digunakake. Sawise ngresiki segel kudu dikeringake ing suhu ruangan, ora cedhak karo sumber panas.


FAQ:

1, Apa sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

We are manufacturing, Our company is inBuilding 13, Jinshi Industrail Park, South Industrial Industrial Industrial Estate, Ningbo, China.


2, Apa aku bisa njaluk conto saka sampeyan?

Mesthi wae sampeyan bisa. Yen conto sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa njaluk gratis, mung kudu mbayar biaya sing jelas.


3, Apa sampeyan bisa ngasilake produk OEM?

Ya, kita bisa ngasilake produk nganggo gambar utawa conto.


4, Apa MOQ sampeyan?

Yen duwe produk ing stok, jumlah miturut kebutuhan sampeyan, Yen ora ana stok: NBR, SIL, SBR, EPDM, NR: 100 US $; PU, HNBR, FKM: 150 US $


5, Cara pengiriman endi sing bakal digunakake kanggo produk?
Kanggo bobot entheng utawa cilik, kita bakal nggunakake ekspres internasional, kayata TNT, DHL, UPS, FEDEX lan liya-liyane mesthi mbutuhake 3-5 dina lan bisa dipikolehi miturut wilayah sampeyan, Kanggo bobot sing abot lan ukuran gedhe, disaranake sampeyan njupuk liwat segara utawa liwat kapal udara


6, Apa syarat pembayaran lan tanggal pangiriman sampeyan?
T / T, L / C, Western union, Paypal, lsp. Kita uga bisa nggawe pembayaran liwat jaminan perdagangan alibaba. Tanggal pengiriman gumantung karo pesanan sampeyan. Tanggal pangiriman 7-25 dina. Yen sampeyan butuh produk darurat, kita bisa nyepetake produksi pengaturan kaping pisanan.


7, apa kemasan standar sampeyan?
Kabeh barang bakal dikemas nganggo kothak karton lan sarat karo palet. Cara kemasan khusus bisa ditampa yen dibutuhake.


8, apa jenis sertifikat sing sampeyan duwe?
Kita duwe macem-macem senyawa karet sing disetujoni byTS16949, W270, NSF, KTW, WRAS, Water Mark, LFGB, ROHS lan REACH.


9, Apa sampeyan bisa nyedhiyakake macem-macem bahan warna?
Ya, kita bisa ngasilake karet cetakan khusus lan produk karet silikon kanthi macem-macem warna, kode warna dibutuhake nalika ana pesenan.


10, Bahan apa sing kasedhiya kanggo diproduksi saka sisih sampeyan?
NBR, EPDM, SILICONE, FKM, NEOPRENE (CR), NR, IIR, SBR, ACM, AEM, Fluorosilicone (FVMQ), FFKM.


11, Apa sing dikarepake umur segel karet?
Urip produk gumantung saka pirang-pirang faktor, kalebu lingkungan, siklus, tekanan, lsp. Karet Maihua ora bisa prédhiksi urip segel ing kahanan operasi sing beda-beda. Tes urip kanthi akselerasi bisa ditindakake dening pelanggan kanggo nemtokake umur sing dikarepake, nanging kudu ditindakake kanthi aplikasi dinamis.



Panas Tags: Karet Sealing Gasket, Pabrik, Disesuaikan, Produsen, Cina, Murah, Pemasok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.