Tali Karet

Ekstrusi terus-terusan lan cetakan vulkanisasi minangka proses kunci kanggo proses sealing strip. Karet Karet duwe akeh fungsi lan fitur kaya ing ngisor iki:
Nyenyet udara, sesak banyu, tahan tekanan angin;
Isolasi swara, nyuda swara, bledug lan ngirit energi;
Strip penyegelan retardant semangat: ora kobong nalika kena geni sing mbukak, lan bahan tahan api bisa nganti kelas FV-O;
Strip panyegelan ekspansi yen ana geni: ora bakal kobong yen ana geni sing mbukak, lan bakal ngembangake kanggo ngisolasi gas beracun lan nambah wektu nylametake;
Strip sealing bingkai kabeh: strip sealing disambungake menyang cincin segel bingkai kuadrilateral kanthi proses khusus. Miturut proses manufaktur sing beda, bisa dipérang dadi metode casting mati lan metode las lapisan sudhut;
Strip panyegelan TPE / TPV: kasusun saka 2 ~ 3 macem-macem bahan, utamane PVC, EPDM, lan liya-liyane. Bisa nyadari multi kekerasan lan multi warna koekstrusi, nyadari sarat gesekan sing kurang lan perlindungan lingkungan lan daur ulang;
Strip neoprene sealing: duwe resistensi cuaca sing apik lan kinerja tahan api, nanging resistensi suhu sing kurang lan kinerja pangolahan;
Strip sealing PVC: bisa nyukupi kabutuhan warna pelanggan, nanging kinerja lan umur layanan sing kurang tuwa;

Segel kabinet listrik digawe kanthi elastisitas lan deformasi anti-kompresi,
anti-penuaan, ozon, kimia, kisaran suhu jembar (-40 â „ƒ ~ +120 â„ ƒ) EPDM
karet (EPDM) busa karet lan komposit padhet, ngemot perlengkapan logam unik
lan gesper bentuk lidah, awet ing macem-macem kabinet listrik nduweni peran penting
Bingkai penyegelan digawe karet kandhel, karet busa lan ekstrusi gabungan baja / baja
bebarengan. Uga dikenal minangka segel EPDM (EPDM) - ditrapake kanggo -40 â „ƒ - +160 â„ ƒ unik
lingkungan, kanthi resistensi sing unggul kanggo tumindak ozon, sifat anti-UV, resistensi sifat pelarut kimia, macem-macem
kinerja fisik lan kimia luwih saka produk sing padha, digunakake ing segel awak lan segel konstruksi lan lapangan liyane, ing
perusahaan sing ngembangake lan ngrancang macem-macem bidang panggunaan adhem, panas, umpluk, entitas, uga kinerja khusus bisa ditemokake
kabutuhan aplikasi ..
Strip silikon lan kinerja adsorpsi tinggi tabung, stabilitas termal sing apik, sifat kimia stabil, kekuatan mekanik dhuwur, lan
suhu dhuwur lan sithik (- 50 ~ + 250 â „ƒ). Mula, duwe kaluwihan suhu dhuwur lan sithik, anti-tuwa, ketahanan sing apik,
tahan asam lan alkali sing ringkih, anti banyu lan tahan debu, isolasi swara, isi lan sapanunggalane. Mula, umume digunakake ing akeh wong
industri kayata mesin konstruksi, bangunan, kothak plastik, lampu lan lentera, perawatan medis, kapal lan sapanunggalane.
Strip penyegelan mobil utamane kalebu busa karet EPDM lan senyawa kandhel kanthi elastisitas, anti kompresi
deformasi, resistensi penuaan, ozon, tumindak kimia lan kisaran suhu layanan wiyar (- 40 â „ƒ ~ + 120 â„ ƒ), kalebu logam unik
penjepit lan gesper lidah, sing awet lan gampang dipasang. Wis suwe dicocogake karo pabrikan mobil utama.

View as  
 
  • Keuntungan utama Epdm Selang: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Pipa Selang Karet: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Selang lan Karet: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Tubing Karet: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Karet Gasket: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Lembar Karet Nitrile: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

Tali Karet Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Tali Karet pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.