Bagian Karet OEM

OEM Rubber Part digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Zhonggao. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China.
View as  
 
  • Keuntungan utama Tube Karet Silikon sing jelas: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Kauntungan utama bagean ora teratur: Kaping pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama profil: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Diafragma Karet EPDM Kanggo kaunggulan utama Regulator: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Bagian Mekanik Waterproof: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Tombol Karet Tutup kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

 ...23456 
Bagian Karet OEM Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Bagian Karet OEM pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.