Bagian Karet OEM

OEM Rubber Part digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Zhonggao. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China.
View as  
 
  • OEM Custom Nitrile Bouncing High Karet Ball kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Karet Manhole Cover Gasket Seals kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Suku Cadang Mobil Karet Mekanik kauntungan utama: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Segel Karet Debu: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Katup Hidrolik OEM: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

  • Keuntungan utama Selang Karet Silikon silikon: Pisanan, karakter anti-kimia sing apik banget. Meh ditrapake kanggo kabeh medium. Kapindho, kisaran suhu amba banget. (Udakara -30 ° C nganti200 ° C) Katelu, fungsi anti-kompresibilitas apik banget. Papat, Bukti minyak, resistensi Alkali, elastis lan umur dawa.

 12345...6 
Bagian Karet OEM Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Zhonggao minangka salah sawijining profesional Bagian Karet OEM pabrikan lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik. Produk kita bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.